Landelijke studiedag

Dynamische schooldag

Bekijk alle informatie »

Beweeg Wijs in de praktijk

Meer over onze methode »

Beweeg Wijs... Laat ze buiten spelen!

Kom in contact »

Benieuwd naar onze ontwikkelingen?

Beweeg Wijs in de praktijk »

Vacature Regiocoördinator Midden-Nederland

Vacature Regiocoördinator Midden-Nederland Ben jij een energieke en ondernemende professional die graag werkzaam is in het werkveld van bewegen en onderwijs? Ben jij organisatorisch en communicatief sterk? Weet jij verbindingen te leggen en..

Vacature Speelbegeleiders Hoorn

Vacature Speelbegeleiders Hoorn Heb jij een sport gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen? Dan biedt Beweeg..

Vacature LO Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

Vacature LO Vakleerkracht Bewegingsonderwijs Ben jij LO vakleerkracht bewegingsonderwijs? Woon je in het oosten van het land? Wij zijn per direct op zoek naar een tijdelijke vakleerkracht bewegingsonderwijs in Aalten en omgeving (het..

Dynamische Schooldag en bewegend leren door ‘Alles in Beweging’

Alles in Beweging organiseert met partners een opleiding ‘dynamische schooldag en bewegend leren’ Zie de flyer voor alle informatie. Beweeg Wijs is vanuit haar expertise van  ‘bewegend rekenen’ ook bij een gedeelte van..

Vacature LO Vakleerkracht omgeving Hengelo (Ov.)

Ben jij bevoegd voor het verzorgen van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs ? Woon je in de omgeving van Hengelo Overijssel? Ben je op zoek naar een baan onder schooltijd? Dan zijn wij op..

Vacature LO Vakleerkracht Oost Nederland

Ben jij LO vakleraar bewegingsonderwijs? Woon je in het oosten van het land ? Heb je op één of meerdere dagen / dagdelen van de week nog ruimte? Dan zijn wij vanaf 30..

Vacature LO Vakleerkracht Omgeving Hengelo

Ben jij bevoegd voor het verzorgen van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs ? Woon je in de omgeving van Hengelo Ov.? Ben je op zoek naar een baan onder schooltijd? Dan zijn wij op..

Robin ter Maat 12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs!

Vandaag – donderdag 1 juli  – staan we stil bij het 12,5 jarig jubileum van onze collega Robin. Robin is al 12,5 jaar aan de slag om de methodiek Beweeg Wijs met veel enthousiasme..

Nationaal Programma Onderwijs

Meer bewegen gedurende de schooldag kan de leerprocessen positief beïnvloeden. Benieuwd naar de mogelijkheden om Beweeg Wijs, bewegingsonderwijs en bewegend rekenen in te zetten binnen het Nationaal Programma Onderwijs? Raak met ons in..

Michel Ballast 12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs

Michel Ballast  12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs Op 1 mei staan we stil bij het 12,5 jarig werkjubileum van onze collega Michel. Michel doet elke dag wat hij héél leuk vindt..

Beweeg Wijs

Beweeg Wijs BV – Bedrijvenweg 2a, 7161 AJ Neede

+31 (0)545 296858

info@beweegwijs.nl