Beweeg Wijs in de praktijk

Meer over onze methode »

Beweeg Wijs... Laat ze buiten spelen!

Kom in contact »

Benieuwd naar onze ontwikkelingen?

Beweeg Wijs in de praktijk »

Vacature Speelbegeleider Amsterdam Zuid-Oost

Heb jij een sport gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen? Dan biedt Beweeg Wijs jou deze..

Vacature Speelbegeleider Eindhoven – SO De Rungraaf (0.4 FTE)

Heb jij een sport gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen? Dan biedt Beweeg Wijs jou deze..

Vacature Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Ben jij bevoegd voor het verzorgen van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!Vanwege een groei van onze werkzaamheden zijn we vanaf de start van het nieuwe schooljaar op..

Vacature Speelbegeleider Midden-Nederland

Vacature – Beweeg Wijs speelbegeleider Midden-Nederland Heb jij een sport gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen?..

Kerstvideo Beweeg Wijs Beweegbaan

Na de Sint beweegbaan nu vandaag de Beweeg Wijs Kerst beweegbaan beschikbaar! Laat je inspireren door de met stoepkrijt getekende Kerstthema’s die uitnodigen tot bewegen op jullie schoolplein. De Beweeg Wijs scholen hebben..

Dynamische Schooldag en bewegend leren door ‘Alles in Beweging’

Alles in Beweging organiseert met partners een opleiding ‘dynamische schooldag en bewegend leren’ Zie de flyer voor alle informatie. Beweeg Wijs is vanuit haar expertise van  ‘bewegend rekenen’ ook bij een gedeelte van..

Vacature LO Vakleerkracht Omgeving Hengelo

Ben jij bevoegd voor het verzorgen van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs ? Woon je in de omgeving van Hengelo Ov.? Ben je op zoek naar een baan onder schooltijd? Dan zijn wij op..

Robin ter Maat 12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs!

Vandaag – donderdag 1 juli  – staan we stil bij het 12,5 jarig jubileum van onze collega Robin. Robin is al 12,5 jaar aan de slag om de methodiek Beweeg Wijs met veel enthousiasme..

Nationaal Programma Onderwijs

Meer bewegen gedurende de schooldag kan de leerprocessen positief beïnvloeden. Benieuwd naar de mogelijkheden om Beweeg Wijs, bewegingsonderwijs en bewegend rekenen in te zetten binnen het Nationaal Programma Onderwijs? Raak met ons in..

Michel Ballast 12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs

Michel Ballast  12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs Op 1 mei staan we stil bij het 12,5 jarig werkjubileum van onze collega Michel. Michel doet elke dag wat hij héél leuk vindt..

Beweeg Wijs

Beweeg Wijs BV – Bedrijvenweg 2a, 7161 AJ Neede

+31 (0)545 296858

info@beweegwijs.nl