Beweeg Wijs in de praktijk

Meer over onze methode »

Beweeg Wijs... Laat ze buiten spelen!

Kom in contact »

Benieuwd naar onze ontwikkelingen?

Beweeg Wijs in de praktijk »

Vakleerkracht speelinstructie-bewegingsonderwijs

Ben jij sportief én is het jouw passie om kinderen te laten sporten en bewegen? Woon je in de omgeving van Hengelo Overijssel? Ben je op zoek naar een baan onder schooltijd? Dan..

Vakleerkracht bewegingsonderwijs Hengelo

Ben jij sportief én is het jouw passie om kinderen te laten sporten en bewegen? Woon je in de omgeving van Hengelo Overijssel? Ben je op zoek naar een baan onder schooltijd? Dan..

Vacature Beweeg Wijs – Hoorn

Heb jij een sport gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen? Dan biedt Beweeg Wijs jou deze..

Beweeg Wijs zoekt belangstellende scholen (po) voor onderzoek

KVLO NIEUWS  |  16 MAART 2023 (Bericht: dr. Anne de Bruijn, Universitair docent VU) Beweeg Wijs is een methode om kinderen van 4-12 jaar meer en gevarieerder te laten bewegen tijdens de pauze op het schoolplein…

Wij(k)dag Eibergen

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseren de vier basisscholen in Eibergen samen met Oqido, de Sport Federatie Berkelland en Beweeg Wijs een wij(k)dag in Eibergen. U kunt kennis maken met allerlei sportieve, gezellige..

Vacature Speelbegeleider Midden-Nederland

Vacature – Beweeg Wijs speelbegeleider Midden-Nederland Heb jij een sport gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen?..

Kerstvideo Beweeg Wijs Beweegbaan

Na de Sint beweegbaan nu vandaag de Beweeg Wijs Kerst beweegbaan beschikbaar! Laat je inspireren door de met stoepkrijt getekende Kerstthema’s die uitnodigen tot bewegen op jullie schoolplein. De Beweeg Wijs scholen hebben..

Dynamische Schooldag en bewegend leren door ‘Alles in Beweging’

Alles in Beweging organiseert met partners een opleiding ‘dynamische schooldag en bewegend leren’ Zie de flyer voor alle informatie. Beweeg Wijs is vanuit haar expertise van  ‘bewegend rekenen’ ook bij een gedeelte van..

Vacature LO Vakleerkracht Omgeving Hengelo

Ben jij bevoegd voor het verzorgen van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs ? Woon je in de omgeving van Hengelo Ov.? Ben je op zoek naar een baan onder schooltijd? Dan zijn wij op..

Robin ter Maat 12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs!

Vandaag – donderdag 1 juli  – staan we stil bij het 12,5 jarig jubileum van onze collega Robin. Robin is al 12,5 jaar aan de slag om de methodiek Beweeg Wijs met veel enthousiasme..

Beweeg Wijs

Beweeg Wijs BV – Bedrijvenweg 2a, 7161 AJ Neede

+31 (0)545 296858

info@beweegwijs.nl