Beweeg Wijs in de praktijk

Meer over onze methode »

Beweeg Wijs... Laat ze buiten spelen!

Kom in contact »

Benieuwd naar onze ontwikkelingen?

Beweeg Wijs in de praktijk »

Vacature bewegingsonderwijs (omgeving Zutphen)

Ben jij bevoegd voor het verzorgen van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs? Woon je in de omgeving van Zutphen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen?• Je verzorgt op vier..

Vacature Speelbegeleider Achterhoek

Vacature Speelbegeleider Achterhoek Heb jij een sport gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen? Dan biedt Beweeg..

Vacature Speelbegeleider Midden-Nederland

Vacature – Beweeg Wijs speelbegeleider Midden-Nederland Heb jij een sport gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen?..

Vacature Regiocoördinator Midden-Nederland

Vacature Regiocoördinator Midden-Nederland Ben jij een energieke en ondernemende professional die graag werkzaam is in het werkveld van bewegen en onderwijs? Ben jij organisatorisch en communicatief sterk? Weet jij verbindingen te leggen en..

Vacature LO Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

Vacature LO Vakleerkracht Bewegingsonderwijs Ben jij LO vakleerkracht bewegingsonderwijs? Woon je in het oosten van het land? Wij zijn per direct op zoek naar een tijdelijke vakleerkracht bewegingsonderwijs in Aalten en omgeving (het..

Kerstvideo Beweeg Wijs Beweegbaan

Na de Sint beweegbaan nu vandaag de Beweeg Wijs Kerst beweegbaan beschikbaar! Laat je inspireren door de met stoepkrijt getekende Kerstthema’s die uitnodigen tot bewegen op jullie schoolplein. De Beweeg Wijs scholen hebben..

Dynamische Schooldag en bewegend leren door ‘Alles in Beweging’

Alles in Beweging organiseert met partners een opleiding ‘dynamische schooldag en bewegend leren’ Zie de flyer voor alle informatie. Beweeg Wijs is vanuit haar expertise van  ‘bewegend rekenen’ ook bij een gedeelte van..

Vacature LO Vakleerkracht Omgeving Hengelo

Ben jij bevoegd voor het verzorgen van bewegingsonderwijs in het basisonderwijs ? Woon je in de omgeving van Hengelo Ov.? Ben je op zoek naar een baan onder schooltijd? Dan zijn wij op..

Robin ter Maat 12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs!

Vandaag – donderdag 1 juli  – staan we stil bij het 12,5 jarig jubileum van onze collega Robin. Robin is al 12,5 jaar aan de slag om de methodiek Beweeg Wijs met veel enthousiasme..

Nationaal Programma Onderwijs

Meer bewegen gedurende de schooldag kan de leerprocessen positief beïnvloeden. Benieuwd naar de mogelijkheden om Beweeg Wijs, bewegingsonderwijs en bewegend rekenen in te zetten binnen het Nationaal Programma Onderwijs? Raak met ons in..

Beweeg Wijs

Beweeg Wijs BV – Bedrijvenweg 2a, 7161 AJ Neede

+31 (0)545 296858

info@beweegwijs.nl