« Vorige pagina

Michel Ballast  12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs

Op 1 mei staan we stil bij het 12,5 jarig werkjubileum van onze collega Michel.

Michel doet elke dag wat hij héél leuk vindt en waar hij héél goed in is! Hij reist met zijn bekende Beweeg Wijs bus het hele land door en overal waar hij komt ontstaat beweging op het schoolplein. Michel brengt razendsnel structuur op een plein, bedenkt leuke, uitdagende activiteiten en zorgt dat alle kinderen met plezier mee kunnen doen. Hij is enorm creatief en zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen om het spelen nog leuker te maken.

Michel heeft een klik met de jongste kinderen, ontwikkelde uitdagende speelactiviteiten voor de bovenbouw, voelt zich als een vis in het water in het voortgezet onderwijs en ook op het speciaal onderwijs geniet hij  van de prettige contacten met leerlingen en schoolteams. Ook als scholen soms een nieuwe impuls nodig hebben, kan Michel in korte tijd iedereen weer enthousiast maken, als inspirerend mens met gedegen kennis van de Beweeg Wijs methodiek en veel energie om in korte tijd heel veel te regelen.

Met trots kijken we terug op zijn rol in regio Oost Nederland bij de sport BSO in Winterswijk, het werken op o.a. Gaanderwijs, De Diekmaat, Korenburg, de VCO scholen in Eibergen, Daltonschool St Joris, De Huifkar, VSO Klein Borculo, de Korte Dreef, de Korhoen en De Brug en ook in Enschede was Michel actief o.a. op de Eschmarke. Daarnaast is Michel ook ondersteunend bij scholingen in o.a. Hoorn, Zoetermeer, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Michel is inmiddels een gedreven opleider van startende speelbegeleiders en wordt regelmatig (terug) gevraagd voor het organiseren van mooie pleinspeeldagen. Bij de vertaling van de methodiek Beweeg Wijs naar sportclubs brengt Michel veel kennis in vanuit zijn andere beroep ‘voetbaltrainer’.  We zijn trots op onze collega en feliciteren Michel met zijn jubileum en we zullen hem na Corona tijd met ons team in het zonnetje zetten.

Michel