« Vorige pagina

Mascha Warnshuis 12,5 jaar in dienst bij Beweeg Wijs

Op maandag 1 februari staan we stil bij het 12,5 jarig werkjubileum van onze collega Mascha.

 

Mascha kwam in dienst op 1 augustus 2008, omdat wij oa. ingezet werden bij een groots project van de hogeschool Iselinge / Sonedutraining in Doetinchem. Deze organisatie heeft Beweeg Wijs ingehuurd om de destijds nieuwe leergang Bewegingsonderwijs (post HBO na de PABO opleiding) te verzorgen. Daarbij  was de groei van het aantal cursus groepen zo groot, dat we naast Ron ten Broeke een extra docent bewegingsonderwijs nodig hadden. Vanaf dat moment heeft Mascha heel veel leerkrachten uit de Achterhoek opgeleid voor de bevoegdheid Bewegingsonderwijs Basisschool.

Daarnaast heeft ze zich in de loop der jaren op een geweldige manier ingezet bij de ontwikkeling van de methodiek ‘Beweeg Wijs’ zowel voor het basisonderwijs als voor de peuters. Én Mascha heeft zich ook gestort op de methodiek ‘Leef Wijs’ om op basisscholen gezonde leefstijl lessen te verzorgen. Ze is al jaren lid van ons coördinatieteam en houdt zich ook bezig met het coachen en begeleiden van onze personeelsleden.

Tenslotte is zij ook, met al haar ervaring, inmiddels op een aantal speciale basisscholen vakleerkracht Bewegingsonderwijs en doet dat met ontzettend veel inzet, passie en plezier.

Wij feliciteren Mascha met haar jubileum en we zullen haar na Corona tijd met ons team in het zonnetje zetten.

Mascha