Landelijke studiedag

Dynamische schooldag

Landelijke studiedag
Dynamische schooldag
Neede 28 mei  2021

ronNamens Beweeg Wijs en Alles in Beweging nodig ik u van harte uit op vrijdag 28 mei 2021 op de Landelijke studiedag met als thema ‘Dynamische schooldag’ op een unieke locatie in Neede. Een studiedag op het gebied van bewegend leren waarbij topdocenten de praktijk en wetenschap bij elkaar laten komen.

Bedoeld voor vak- en groepsleerkrachten BO, combinatie-functionarissen, directeuren, buurtsportcoaches, studenten en iedereen die te maken heeft met bewegen, spelen en leren binnen het primair onderwijs.

Een studiedag als vervolg op de succesvolle regionale studieavonden ‘Dynamische schooldag’. Met veel nieuwe workshops en meer diepgang.

Na het welkomstwoord van Ron ten Broeke, zal de plenaire opening verzorgd worden door Monique l’Hoir, Wim van Gelder en Mirka Jansen.

Graag tot vrijdag 28 mei ’21 in de Achterhoek.
Ron ten Broeke

bewegend-rekenen
0004

Natuurpark Kronenkamp

De studiedag zal plaats vinden op Natuurpark Kronenkamp. Op het terrein van een voormalige waterzuivering is dit unieke park ontstaan. De voormalige waterzuivering met haar monumentale betonnen gebouwen ligt in een prachtige natuurlijke omgeving met maar liefst 2 hectare.

Een aantal gebouwen op het terrein heeft op creatieve wijze een nieuwe bestemming gekregen, en is voorzien van alle faciliteiten. De sfeer van de voormalige waterzuivering is gebleven. Een natuurlijke omgeving waarin wij u graag ontvangen én passend bij de studiedag.

Tijdens de studiedag krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan informatieve rondleidingen tijdens de lunch. Dit is niet verplicht, maar wel een aanrader.

Vrijblijvend aanbod vanuit De Kastanje Fabriek

Wij ontvangen in de mooie Achterhoek graag deelnemers vanuit het hele land voor deze Landelijke studiedag. Wij hebben contact gezocht met “De Kastanje Fabriek” voor een geheel vrijblijvend hotel arrangement. De Kastanje Fabriek is een prachtig hotel in Berkelland (Eibergen) op circa 10 minuten rijden van onze cursuslocatie. Wie na afloop van de studiedag wil overnachten in dit sfeervolle hotel kan de zaterdag op eigen gelegenheid genieten van de prachtige omgeving. Wandelen, fietsen of een vaartochtje over de kronkelende Berkel behoren tot de vele mogelijkheden. Speciaal voor onze deelnemers is er een arrangement samengesteld. Wil je meer weten? Dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier, je ontvangt dan van ons de benodigde informatie.

8a0a7627-hdr-pano

Laat ze buiten spelen! Kom in contact

Beweeg Wijs BV – Bedrijvenweg 2a, 7161 AJ Neede

+31 (0)545 296858

info@beweegwijs.nl