« Vorige pagina

Op vrijdag 16 juni een prachtig kranten artikel in de Tubantia Achterhoek over de Jasondag (zaterdag 17 juni). Lees hier en hier het artikel

Nog geen kaartje? Geen probleem! Kom a.s. zaterdag gerust naar de markthal van Bakkerij Stroet en beweeg mee vanaf 13 uur richting het Vlearmoesplein waar Wethouder Han Boer de Jasondag zal openen. Kijken kost niets, van harte welkom! Ervaar hoe we een boeiende infomarkt met alle betrokken partners hebben samengesteld. Vandaag werd bekend dat ook Dirk Kuyt Foundation onze Jasondag ondersteunt!
Wil je meedoen aan de aangepaste sportspelen, gezonde hapjes klaarmaken en ervaren hoe dat met een beperking gaat? Voor 5,00 euro kun je overal aan meedoen! Kom genieten van o.a. Scouting, aangepast hockey, rolstoeltennis, rolstoelbasketbal, G volleybal , G voetbal , Pleinspelen, zintuigenparcours. Ervaar het bewegen met een handbike, mogelijk gemaakt door invacare. Er zal ook een servicewagen van medipoint zijn!


Je kunt een ludieke ballon halen bij Clown Knup of je laten schminken.
Informatieve kramen van kinderthuiszorg, vmkteam Neede en Stichting 4 Jason zijn aanwezig en je kunt meedoen aan een loterij met prachtige prijzen van Needse Ondernemers .

Om 16 uur sluiten we de aangepast sporten markt. De jeugd kan dan naar de disco en entertainment in gymzaal Oranjelaan.

In de Van Gellicumzaal (Assink Neede) sluiten we van 16.30 uur tot 18 uur af met een boeiende lezing van professor Erik Scherder over zijn bevindingen rondom het brein. Veel kaarten zijn al verkocht, maar er zijn nog steeds kaarten te bestellen bij Judith@beweegwijs.nl of bij Bakkerij Stroet !

De opbrengst van de gehele dag gaat naar Stichting 4 Jason.

Graag tot zaterdag!

schermafbeelding-2017-06-16-om-09-55-07