SONY DSC
« Vorige pagina

Zoek je een leuke zomerbestemming voor kinderen van 8 t/m 12 jaar? Beweeg Wijs en IVN Natuureducatie organiseren deze zomer twee Beleef-Natuurkampen op Het Woldhuis in Apeldoorn. Tijdens het Beleef-Natuurkamp worden kinderen een week lang ondergedompeld in de natuur. Ze gaan bijvoorbeeld met schepnetjes waterdiertjes zoeken in de vijver, pannenkoeken bakken en popcorn poffen boven vuur, diersporen zoeken en hutten bouwen. Ook kunnen ze meedoen aan circusspellen, sportieve spellen, survivalactiviteiten en een spannende nachtwandeling. Kortom: een leuke, avontuurlijke week, die ongemerkt ook heel gezond en leerzaam is.

Data:

– Beleef-Natuurkampen: 6 t/m 10 augustus 2018 en 13 t/m 17 augustus 2018. Aankomst op maandag om 9:30 uur, vertrek op vrijdag om 15:30 uur.

Wij bieden:

  • Een leuke, avontuurlijke week, die ongemerkt ook heel gezond en leerzaam is.
  • Verblijf in landhuis Het Woldhuis (Apeldoorn), gelegen op het bosrijke landgoed Het Woudhuis. Deze is ingericht met diverse slaapzalen met stapelbedden.
  • Drie biologische maaltijden per dag
  • Professionele begeleiding bij de activiteiten door Beweeg Wijs en IVN
  • Kinderen hebben de beschikking over allerlei materialen voor natuuronderzoek, sport en spel.

Kosten:

De prijs voor een Beleef-Natuurkamp bedraagt €349,-. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, maaltijden, materialen en professionele begeleiding.

 

Meld je hier aan!